Professionell renovering

Vi utför allt från kompletta renoveringar till mindre projekt i Stockholm med omnejd och vi fokuserar alltid på dig som kund. Vänd dig till oss om du vill ha hjälp från en professionell firma som garanterar dig ett gott resultat. Vi har kompetens, erfarenhet och kunskap att utföra renovering i alla typer av fastigheter. Låt oss hjälpa dig att skapa ett hem där du kan trivas och må bra. Du kan förvänta dig ett slutresultat i toppklass när du anlitar oss på Carol VVS o Bygg.

img

Totalrenovering

Vi utför totalrenoveringar i alla typer av bostäder. En totalrenovering innebär ofta att hela bostaden renoveras. Kanske har du kommit över ett billigt renoveringsobjekt som du vill fixa till. I så fall är vi din perfekta partner. Du är välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om vad just din renovering kan komma att kosta. Skicka en gratis offertförfrågan så återkommer vi med prisuppgifter till dig så snart som möjligt.

img

Badrumsrenovering

Vår personal har stor kunskap om VVS och vi utför genomgripande badrumsrenoveringar. Kanske vill du bara sätta in ett badkar eller byta handfat? Eller är det en helrenovering av badrummet som önskas? Ett fräscht badrum är A och O för trivseln i ditt hem. Kontakta oss om du vill renovera ditt badrum.

img

Byte av rör

Rör och ledningar slits naturligt genom årens lopp och därför är det viktigt att de byts ut med jämna mellanrum. Men rören kan även behöva bytas ut om du exempelvis ska installera en tvättmaskin i badrummet. Vi kan hjälpa dig med alla typer av byten av rör. Hör av dig redan idag så berättar vi mer.

img

Köksrenovering

Behöver ditt kök renoveras? Då är också det något som vi kan hjälpa dig med. Köket är en viktig samlingspunkt i de flesta hem, ett ställe där man spenderar mycket tid. Det är därför viktigt att ha ett fint och trevligt kök där man trivs och kan ha det trevligt. Precis det kan vi alltså förse dig med.