Professionell renovering

Vi utför allt från exklusiva kompletta renoveringar till mindre projekt i Stockholm med omnejd. Vi har kompetensen, erfarenheten och kunskapen som krävs för att utföra renoveringar i alla typer av fastigheter. Hör av dig idag för att låta oss hjälpa dig att skapa ett hem där du kan trivas och må bra!

services_icon1

Totalrenovering

Vi utför totalrenoveringar i alla typer av bostäder. En totalrenovering innebär ofta att hela bostaden renoveras. Kanske har du kommit över ett billigt renoveringsobjekt som du vill fixa till, eller så vill du ge din bostad ett ordentligt lyft. Du är välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om hur vi kan stå till tjänst. Skicka en gratis offertförfrågan så återkommer vi med prisuppgifter till dig så snart som möjligt!

services_icon1

Badrumsrenovering

Som byggföretag är vi experter inom VVS och vi utför genomgripande badrumsrenoveringar. Kanske vill du bara sätta in ett badkar eller byta handfat? Eller är det en helrenovering av badrummet som önskas? Ett fräscht och välkomnande badrum är centralt för trivseln i ditt hem och det är precis vad vi kan ordna!

services_icon1.png

Plattsättning

Vi är även erfarna och kunniga inom plattsättning. Vi kan ge dig en noggrant genomförd plattsättning i ditt kök, badrum eller något av dina andra rum. Vi har alla certifikat som krävs och tänker givetvis på faktorer såsom fukt, genom att upprätta fuktspärrar för att undvika att oönskade problem uppstår i framtiden.

services_icon1

Köksrenovering

Behöver ditt kök renoveras? Då är också det något som vi kan hjälpa dig med. Köket är en viktig samlingspunkt i hemmet, ett ställe där du kan spendera mycket tid med nära och kära. Det är därför viktigt att ha ett fint och trevligt kök där ni kan trivas och ha det trevligt. Just det kan vi förse dig med!

services_icon1.png

...och mycket mer!

Vi kan genomföra det mesta som har med bygg att göra utöver ovan nämnda tjänster. Bland annat poolbyggen, markarbeten, stenläggning, fönsterarbeten, fasad- och takjobb, el- och vvs-arbeten, undertak och stambyten.