Renovering kundbetyg Stockholm

Norrorts Bygg & Entreprenad AB

Vad kul att du hittat till oss på Norrorts Bygg & Entreprenad AB! Vi är en prisbelönt byggfirma med bas i Stockholm som tar oss an allt från badrumsrenoveringar till omfattande arbeten inom exempelvis nyproduktion. Vi har alla certifikat på plats som intygar att vi har förmågan att förse dig med ett högkvalitativt byggarbete genom säkra och korrekta arbetsmetoder.

Vi vänder oss både till privatpersoner och företagskunder och vår kundbas utgörs framför allt av bostadsrättsföreningar. Vi har som målsättning att enbart leverera resultat av högsta standard. Detta är inte bara tomt prat, utan även något som märks av genom priserna vi vunnit och kundbetygen vi erhållit. Som företag har vi som målsättning och vision att inte vara nöjda med ett arbete förrän även du som kund nöjer dig. Hör av dig till Norrorts Bygg & Entreprenad AB idag för att få en renovering av högsta klass!

Ständigt i framkant

Utvecklingen inom byggbranschen fortgår i rask takt. Nya material, maskiner och arbetssätt fogas hela tiden till listan över möjliga lösningar. Vi på Norrorts Bygg & Entreprenad AB strävar efter att ligga i framkant och vara branschledande, inte minst för att utvecklingen motiverar oss inom vårt hantverk. Vi följer ständigt framstegen som tas inom material, forskning och teknik för att kunna erbjuda dig bästa möjliga slutresultat. Mycket inom byggbranschen har förändrats genom åren och det ställer krav på oss som firma att fortbilda oss för att hålla oss à jour med den utveckling som sker. Vårt ständiga fokus på utveckling är din garanti på att du får moderna och hållbara lösningar!

Renovering prisvärd Stockholm

Med miljön i åtanke

Klimatförändringarna och påfrestningarna för miljön är ett faktum och påverkar oss människor i allt större utsträckning. Vi behöver ha klimatet och miljön i åtanke i allt vi gör och inte minst i de beslut vi fattar. På det viset kan vi minska vår påverkan, vilket bidrar till en bättre värld för oss alla. Dessutom är det ofta en positiv hälsomässig faktor att välja material för din renovering som har en mindre effekt på miljön.

Vi måste alla bidra till att minska vårt avtryck på klimatet och inte minst vi inom byggbranschen behöver ta ansvar. Du som vill renovera på ett klimatsmart sätt kan få vägledning från oss på Norrorts Bygg & Entreprenad AB om vad du behöver tänka på när du fattar dina beslut under själva renoveringsprocessen!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify