Om oss

Vårt företag startade med ett enda mål – att erbjuda förstklassiga renoverings tjänster kombinerade med en fläckfri service. Vi är stolta över våra kunniga medarbetare och starka band med våra samarbetspartners.

Behöver du utföra en renovering i Stockholm eller tillbyggnad kan vi erbjuda vältänkta och förmånliga lösningar både företag och privatpersoner. Du som kund behöver inte oroa dig om projektledning och arbetsprocess, det tar vi hand om.

Vi sätter ihop ett skräddarsytt team inför varje projekt, något som kunden och vi själva uppskattar.

Tack vare ett gediget samarbete med ett flertal underleverantörer har vi möjligheten att åta oss alla sorters byggprojekt. Vårt nätverk är stabilt och baseras på ett flerårigt arbete tillsammans. Referenser om oss kan du få både från kunder och underleverantörer. Det är bara att fråga så skickar vi gärna dem.

Vårt yttersta mål är stå för tjänster anpassade till branschens kravspecifikationer och regleringar, allt detta till ett rätt pris. Vår ambition är att inte bara erbjuda renoveringar och tillhörande uppdrag utan att stå för en hög kundsäkerhet.

Vi väljer vår personal med omsorg och arbetar endast med skickliga, självgående hantverkare som håller vår höga standard och normer. Våra medarbetare har yrkesbevis, tryckta arbetskläder samt ID06. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg.

Vi delar gärna med oss av vår kompetens och kunskap till dig, hjälper dig med idéer och inredningstips oavsett vilket sorts projekt det gäller. Vill du veta mer om oss så ber vi dig att titta igenom vår hemsida för att får inblick över våra tjänster.