Att tänka på inför renovering

Planera projektet innan du sätter igång med din renovering. Kartlägg allt som behövs göras och bestäm vem som ska utföra de inplanerade uppgifterna. Sätt en start- och en sluttid. En realistisk tidsplan är ett måste i det här fallet. Det är svårt att bestämma hur lång tid alla uppgifter tar om du inte är en expert därför är det smart att tillfråga en sådan vid tidsbedömningen. Sedan gäller det att hyra, låna eller köpa begagnade verktyg som ska hjälpa dig att utföra projektet. Nyinköpta sådana kostar alldeles för mycket.

Anlitar du oss så slipper du allt beskrivet. Tack vare vår lång erfarenhet och välutbildade medarbetare garanterar vi en välutförd renovering som du kommer att vara nöjd med.

Åtgärda problemet ni har i tid

Dyker det upp några problem under renoveringen åtgärda dem i tid. Har du frågor eller funderingar, se till att diskutera dem med din hantverkare. Innan du anlitar en hantverksfirma rekommenderar vi att du jämför priser, det kan skilja ganska mycket mellan olika varuhus och hantverkare. Budgeten ska hållas så att uppdraget slutförs.

Se till att räkna ut vilken mängd material som behövs för din renovering. En tumregel är att du bör lägga på 10 % än det beräknade. Vi ger dig gärna en personlig offert anpassad till din renovering och du slipper således räkna på materialåtgången. Vi sköter detta åt dig.

Lång erfarenhet av renovering

Det viktigaste rådet inför renoveringen är rätt hantverksfirma. Vår personal har breda kunskaper inom bland annat VVS, el, målning med mera. Vi kan hjälpa endast med delar av uppdraget såväl som med hela, om så önskas. Anlita oss för din framtida renovering i Stockholm så garanterar vi att allt kommer att bli korrekt utfört till ett förmånligt pris. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert på våra platsbesöket för att ni som potentiell kund ska få en prisuppskattning på plats.

Vi ser fram emot att höra från dig!